03-11-2004 Αγωνιστική Συνεργασία 2004 για την εκλογή Αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Εμείς που συγκροτούμε αυτό το ψηφοδέλτιο είμαστε καθηγητές/-τριες με έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς για το μέλλον της Δημόσιας Εκπαίδευσης, για την πορεία και το μέλλον του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Είμαστε καθηγητές/-τριες που μάχονται, μέσα από πολύμορφους, δημοκρατικούς αγώνες, για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.

Είμαστε καθηγητές/-τριες που αγωνίζονται για τη συγκρότηση και ανάπτυξη ενός αυτόνομου, ενωτικού, μαζικού, ριζοσπαστικού και μαχητικού συνδικαλιστικού κινήματος των καθηγητών. Ενός κινήματος που θα εμπνέει και θα συσπειρώνει σε αγώνες ενωτικούς και αποτελεσματικούς για την εκπαίδευση και τον καθηγητή.

Είμαστε καθηγητές/-τριες που εμπνεόμαστε από τους μεγάλους αγώνες των σύγχρονων, ενωτικών, πολυτασικών κινημάτων του Σιάτλ, της Γένοβα, της Φλωρεντίας, της Θεσσαλονίκης και των μεγάλων αντιπολεμικών διαδηλώσεων. Αγωνιζόμαστε ενάντια σε μια Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού, των ανισοτήτων, της φτώχειας, της ανεργίας, του πολέμου, του κοινωνικού αποκλεισμού, του ρατσισμού και της καταστολής.

Διαβάστε περισσότερα … εδώ

Advertisements