03-11-2006 Αγωνιστική Συνεργασία 2006 για την εκλογή Αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Ένα συγκλονιστικό σε όγκο, δύναμη και παλμό απεργιακό εκπαιδευτικό κίνημα πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο. Ένα κίνημα που διεκδικεί αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο ιστορικό “15%” στον Κρατικό Προϋπολογισμό ή στο 5% του ΑΕΠ. Ένα κίνημα που βρίσκεται στους δρόμους αξιώνοντας την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί. Ένα κίνημα με βασικό του άξονα τις συνδικαλιστικές δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι απαντούν με αγωνιστικότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των καιρών.

Αυτές τις δυνάμεις σου ζητούμε να στηρίξεις με την ψήφο σου και σε αυτή την κρίσιμη για τον κλάδο μας διαδικασία της επιλογής των αιρετών. Οι εκλογές αυτές, με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα και της αντίστασης, μπορεί να μετατραπούν σε εκλογές καταδίκης των πολιτικών της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού, που επιχειρούν να περάσουν στην εκπαίδευση.

Πρέπει νάναι εκλογές ανάδειξης και ενίσχυσης των δυνάμεων εκείνων που καθημερινά, στα σχολεία και στους δρόμους, πρωτοστατούν στην ανάπτυξη ενός πολύμορφου, ριζοσπαστικού, ενωτικού εκπαιδευτικού κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα … εδώ

Advertisements