19-04-2013 ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών- συνωστισμένοι στην παραλία της Χρυσής Αυγής

του Ανδρέα Ζαφείρη

 

Κάποιες φορές, όσοι παρακολουθούν από κοντά τις πολιτικές ή συνδικαλιστικές εξελίξεις , αναρωτιούνται: πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει κάποιος προκειμένου να εξυπηρετήσει καθαρά ψηφοθηρικούς στόχους; Το κείμενο και η αφίσα της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών για το συνέδριο της ΟΛΜΕ, απαντούν : πολύ, πάρα πολύ.

Θα προσπεράσουμε κάποια επικοινωνιακά πλημμελήματα . Όπως για παράδειγμα το ότι βαφτίζει το νέο πειθαρχικό δίκαιο-λαιμητόμο, που στοιχειώνει τους εφιάλτες χιλιάδων εκπαιδευτικών , ως «δίκαιο Μανιτάκη» , λες και η συγκυβέρνηση , που Πρωθυπουργός είναι ο Α. Σαμαράς , είναι κυβέρνηση μόνο της ΔΗΜΑΡ. Τους καταλαβαίνουμε. Ίσως να μπέρδεψαν τη ΔΗΜΑΡ με την Πολιτική Άνοιξη.

Ούτε θα σταθούμε ιδιαίτερα στην καταγγελία των «νεοφιλελεύθερων επιλογών που υποβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο». Η υιοθέτηση του  ιδεολογικοπολιτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ , από μια παράταξη που πρόσκειται στον κατεξοχήν πολιτικό φορέα του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα , αν είναι ειλικρινής , σίγουρα θα πρέπει να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Αν όχι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ….ΕΔΩ

Advertisements