13-06-2013 10ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ για τις μεταθέσεις των αιρετών του ΚΥΣΔΕ Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη, εκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Θέμα: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Συναδέλφισσες / συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε στις 12-6 με μεγάλη καθυστέρηση η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Και αυτή η συνεδρίαση επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός καλά επεξεργασμένου σχεδίου για να οδηγηθούν σε υποχρεωτική μετάθεση, διαθεσιμότητα και απόλυση χιλιάδες συνάδελφοί μας. Η ηγεσία του Υπ. Παιδείας αγνόησε προκλητικά τις εκτιμήσεις των ΠΥΣΔΕ, στις περιπτώσεις ιδιαίτερα που δεν ταυτίζονταν με τα σχέδιά της. Τελικά, όλα ήταν προκατασκευασμένα από τους μηχανισμούς του Υπ. Παιδείας και οι συνεδριάσεις των ΠΥΣΔΕ έγιναν για να τηρηθούν τα προσχήματα.

Η παρέμβαση της μεγάλης πλειονότητας των αιρετών εκπροσώπων μας στο ΠΥΣΔΕ ήταν απόλυτα επιβεβλημένη, για να αποκαλυφθεί, πέραν των άλλων, η καλοστημένη από το Υπ. Παιδείας επιχείρηση κατασκευής πλεοναζόντων συναδέλφων. Τελικά, αφού η ηγεσία του Υπ. Παιδείας προβληματίστηκε ανάμεσα σε διάφορα σενάρια, επέλεξε αυτό βάσει του οποίου δόθηκαν 607 μεταθέσεις σε σύνολο 11.260 αιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ….. ΕΔΩ

 

Advertisements