07-11-2013 Ενημερωτικό των αιρετών του ΚΥΣΔΕ Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη, εκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Εκπ/κων Κινήσεων

Αθήνα, 7/11/13

Ενημερωτικό των αιρετών του ΚΥΣΔΕ Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη, εκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Εκπ/κων Κινήσεων

Με ευθύνη της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ δεν πραγματοποιήθηκε και προσδιορίστηκε για την Τρίτη 12/11/13. Επιμείναμε μετά την αιφνιδιαστική απόφαση να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση σήμερα, να προσδιοριστεί για αύριο, πρόταση που δυστυχώς δεν έγινε δεκτή.

Η ηγεσία του Υπ. Παιδείας έχει συμφωνήσει να γίνουν αποσπάσεις συναδέλφων και από κενά σε κενά, διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα να γίνουν πολύ περισσότερες αποσπάσεις σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό της.

Επιμείναμε, επίσης, να γίνουν οι αποσπάσεις για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες (και όχι μόνο για τους συναδέλφους ειδικοτήτων που εργάζονται και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση)

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί η έγκριση από το Γραφείο Υπουργού για να προχωρήσουν και αυτές οι αποσπάσεις.

Τέλος, στη συνεδρίαση της Τρίτης (12/11/13) θα εγκριθούν οι αιτήσεις παραίτησης για συνταξιοδότηση που έχουν παραληφθεί μέχρι τώρα από το αρμόδιο τμήμα Β’ της Διεύθυνσης Προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γρηγόρης Καλομοίρης                                     Χρήστος Φιρτινίδης
αιρετό τακτικό μέλος του ΚΥΣΔΕ                   αιρετό αναπληρ. μέλος του ΚΥΣΔΕ

τηλ: 6944604063                                              τηλ: 6974488454

Advertisements