27-04-2015 Ανακοίνωση των εκπροσώπων των ΣΥΝΕΚ/ΜΕΤΑ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ: Η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων και το αντιπολιτευτικό μένος των ΠΑΜΕ, ΔΑΚΕ και ΠΕΚ στην ΟΛΜΕ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων και το αντιπολιτευτικό μένος των ΠΑΜΕ, ΔΑΚΕ και ΠΕΚ στην ΟΛΜΕ.»

Στο τελευταίο ΔΣ της ΟΛΜΕ με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και πρόθυμους συνοδοιπόρους τη ΔΑΚΕ και την ΠΕΚ (πρώην ΠΑΣΚ),επεξεργάστηκαν ψήφισμα για την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος  με βασικό περιεχόμενο την “καταγγελία της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής” και την κινδυνολογία για τη λειτουργία σχολείων, νοσοκομείων κλπ. και την άμεση διεκδίκηση των μισθολογικών απωλειών.

Οι ΣΥΝΕΚ/ΜΕΤΑ μπροστά σε αυτές τις όψιμες μικροπαραταξιακές συγκλίσεις και τη σύγχυση που δημιουργούν, ξεκαθαρίζουν ότι:

Είναι δεδομένο ότι η νομοθέτηση σοβαρών ζητημάτων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ) συνιστά μια αντιδημοκρατική απόκλιση από την πάγια κοινοβουλευτική διαδικασία.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η χρήση ΠΝΠ πρέπει να γίνεται σε ειδικές και έκτακτες συνθήκες για τη χώρα.

Εκτιμάμε, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού βιώνει, ότι η χώρα δέχεται έναν αισχρό εκβιασμό οικονομικής ασφυξίας με στόχο να υποταχθεί στις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας που προσπαθούν να επιβάλουν οι δανειστές…

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση… εδώ

Advertisements